Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Contact

Cretio is een in 2011 opgerichte professionele landelijke netwerkorganisatie. De kern wordt gevormd door de regionaal opererende partners, tevens direct aanspreekpunt voor u. We kunnen, als vertrouwenspersoon, de rol op ons nemen van: coördinator van uw zorg, administrateur,  mentor, bewindvoerder, ‘ontzorger’, gevolmachtigde, mediator en (levens-) executeur.

Kent u iemand zonder computer die graag onze informatie wilt ontvangen? Bekijk en print hier onze digitale brochure.

TELEFOON

Cretio is 24h bereikbaar.
U kunt ook direct contact opnemen met een partner
in uw regio. Deze kunt u hier terugvinden.

085 – 06 554 26

E-MAIL

Neem de tijd om uw verhaal te mailen,
wij lezen en reageren zorgvuldig.

Stuur hier uw e-mail

SKYPE

Maak een afspraak om live met uw vertrouwenspersoon te skypen.

Maak hier uw skype afspraak

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
en ervaringen van anderen.

Reviews

 • G WEEDA

  ik ben door Yvonne heel goed geholpen. toen mijn broer overleden was ik heb het huis leeg en verkoopbaar gemaakt. en Yvonne heeft de geld zaken allemaal geregeld daar had ik geen verstand van met de belasting en erfrecht dus was ik blij dat YVONNE mij heeft bijgestaan dus ik zou het aan bevelen als je er mee te maken krijgt

 • Margriet Kooiker

  Door Jeanny Nooren namens Cretio in te schakelen om ons te helpen onze nalatenschap te behartigen is een goede keuze geweest. Het is een prettige samenwerking en geeft ons rust dat alles voor de toekomst goed geregeld is.

 • Ronald Quandt

  Na het overlijden van mijn moeder heeft Yvonne mijn taken als executeur overgenomen. Dit is naar alle tevredenheid verlopen. Ik had dit zelf niet gekund. Daarna heb ik contact ik gehouden met Yvonne, ze begeleid mij nu met mijn administratie, zodat ik daar geen zorgen meer over heb. Heeft u hulp nodig bij het afwikkelen van een nalatenschap dan raad ik u zeker aan om contact op te nemen met Yvonne.

 • Olga

  De begeleiding die mijn moeder krijgt is heel prettig, sluit precies aan bij de wensen van mijn moeder. Cretio probeert ervoor te zorgen dat mijn moeder kan leven zoals dat voor haar goed voelt, een leven waarbij zij zelf de touwtjes in handen heeft. Juist door haar beperkingen is dit heel waardevol voor de kwaliteit van leven. Voor het netwerk van mijn moeder is er ook een luisterend oor en ruimte voor advies.

 • Nicole Fazzi

  Renée en ik kennen elkaar vanuit een gezamenlijke netwerk vereniging en hadden al snel een klik. Inmiddels heb ik Renée een aantal keren zakelijk mogen meemakenals vertrouwenspersoon/executeur en we hebben heel prettig samengewerkt. Renée is heel integer en zorgvuldig in haar werk, liefdevol en betrokken bij haar cliënten. Voor iedereen die het niet meer alleen kan, kan ik Renée van harte aanbevelen. Ze kan je onderander ondersteunen bij allerlei administratieve en praktische zaken, maar is ook een liefdevol luisterend oor.

 • marijke de kruijk

  Renee heeft mij goed kunnen helpen! Ik ben daar heel tevreden over.

 • Helen

  Monique Gelderblom verdient een dikke pluim.

 • Mariëlle Cuijpers

  Mijn beeld van Cretio is ‘de spin in het web die zich voelt als een visje in het water’. Als trainer begeleidde ik de Cretio partners in reflectiebijeenkomsten over Positieve Gezondheid. Deze brede benadering van mensen staat centraal in de grondhouding van alle Cretio partners. Dit brengt Monique Avoocaat als oprichter van Cretio concreet in de praktijk. In onze voorbereidende gesprekken gaf zij mij direct veel vertrouwen en dat leidde tot een fijne en open samenwerking. Ik maakte kennis met haar doorleefde Cretio missie. Zij maakt zich sterk om mensen weer toekomstperspectief te bieden en om voor ondersteuning te zorgen op alle levensgebieden waar iemand dat nodig heeft. Ik heb ervaren dat zij in het werk al haar voelsprieten inzet en haar jarenlang opgebouwde kennis: ze werkt respectvol samen met mensen in een breed professionele netwerk en komt tot resultaten. Het gáán voor een klant ervoer ik bij alle regionale partners tijdens de reflectiebijeenkomsten. Graag beveel ik Cretio van harte aan voor iedereen die houdt van zorgvuldigheid en menselijkheid in de samenwerking.

 • Rob Holtheijer

  Als allround dienstverlener van ondersteunende diensten aan senioren ben ik door Monique Gelderblom op enig moment voorgesteld aan een van haar klanten om aanvullende klusjes uit te voeren. Sindsdien behartigen wij samen de belangen van deze klant. Daarbij heb ik Monique leren kennen als iemand die echt aandacht heeft voor haar klant en maatwerk levert. Zij is dan ook iemand die doet wat zij zegt en zegt wat zij doet en daarin heel transparant is. Kortom een aanrader voor jong en oud, die het een ander wil regelen voor later.

 • Luuk Hendriks

  Bij het overlijden van mijn broer was Monique Avoocaat in de eerste plaats een enorme steun voor mijn schoonzus van wie zij het volledige vertrouwen had. Bij een geschil over de erfbelasting is Monique vervolgens als mijn vertegenwoordiger in overleg met de Belastingdienst getreden. Haar vastberadenheid om dit geschil in mijn voordeel op te lossen hebben in mijn opvatting de doorslag gegeven en de belastingdienst is uiteindelijk over de brug gekomen. Gedurende een traject van enige maanden was haar optreden steeds doordacht, consequent en volhardend. Opgeven was daarbij geen optie. Met mij bleef ze steeds in overleg waarbij zij mij op uitstekende wijze consequent op de hoogte heeft gehouden over de ontwikkelingen. Met een uiteindelijk positieve uitkomst ben ik uiteraard zeer gelukkig. Haar inzet daarbij was daarbij minstens zo waardevol. Monique, bedankt daarvoor!

 • Lucy Peltenburg

  Ik ken Renée ten Brink als een uitermate prettige collega, en kan me indenken dat zij als de beste mee kan denken met wat er moet gebeuren in een moeilijke situatie. Ik heb vóór haar Cretio-tijd jarenlang met Renée samengewerkt en ken haar als super-betrouwbaar en op een prettige manier altijd voor anderen klaarstaand. Door haar analytisch vermogen vindt ze altijd de optimale oplossing en doordat ze pragmatisch is ingesteld is dat ook nog de meest efficiënte oplossing. Overigens zeker niet alleen op het financiële vlak!

 • Anoniem

  Monique Gelderblom heeft, als partner van Cretio, in korte tijd ons vertrouwen gewonnen. Onze gesprekken waren open en prettig. Moeilijke onderwerpen werden goed bespreekbaar gemaakt en suggesties werden aangedragen om als basis te dienen voor wijzigingen in testament en levenstestament. In aanvulling daarop ben ik gestart om mijn eigen levensdossier aan te leggen. Het heeft ons rust gebracht vooral als je gewend bent om zaken op tijd te regelen. Monique, erg bedankt voor je hulp en goede adviezen.

 • T.G.W. Graven

  Monique Gelderblom leefde zich goed in onze situatie en wensen in. Hield zich aan de gemaakte afspraken en bouwde met ons een vertrouwensrelatie op, waaruit het beoogde levensdossier is ontstaan, dat op een beperkt aantal in te vullen items na zo goed als compleet is. Zij heeft ons ook het gevoel gegeven, dat wij haar ook na het afronden van de werkzaamheden voor het dossier op elk moment kunnen raadplegen, zonder dat dan direct de kassa gaat draaien. Kortom wij gaan voor een duurzame relatie en hopen ,dat zich die verder ontwikkelt op een wijze , zoals de opstart verlopen is.

 • Anoniem

  Wij hebben Monique Gelderblom leren kennen door een nalatenschap en het aanvragen van bewindvoerdersschap. Zij heeft ons als mantelzorgers op vele vlakken vakkundig geholpen daar waar dat nodig is en heeft ons veel werk uit handen genomen. Het ontzettend fijne aan Monique is dat zij het menselijke aspect niet uit het oog verliest. Dit maakt het verlies ook dragelijker. Wij zijn heel blij met Monique en kunnen haar en Cretio van harte aanbevelen!

 • Anoniem

  Monique Gelderblom heeft een belangrijke bijdrage geleverd bij het afhandelen van zakelijke en ook persoonlijke belangen in een voor mij zeer emotionele periode. Professioneel, wat in dit geval betekent: uiteraard zakelijk maar veel begrip voor en rekening houdend met het menselijk en persoonlijke aspect.

 • Dorith v.d. M.

  Een afspraak gemaakt met Monique Gelderblom om te sparren over planning van financiële zaken en evt. nalatenschap van een dierbare oudere persoon. Fijne tips over een vertrouwelijk onderwerp. Gaande het gesprek daarnaast gerealiseerd hoe belangrijk het is om zelf ook zaken te plannen en te organiseren. In een druk leven met een gezin en met een onderneming, neem je daar vaak de tijd niet voor, toch zou iedereen dat moeten doen!! Cretio is dé geknipte organisatie om je te helpen zaken goed vast te leggen.

 • André Kuik

  Een sterfgeval is vreselijke ervaring. Voor Monique Gelderblom hebben wij (www.aljaschoonmaak.nl) een woonhuis opgeruimd en schoongemaakt zodat deze weer verhuurd kon worden. Ik heb Monique leren kennen als een vrouw die exact weet wat ze wil maar ook open staat voor advies van de ingehuurde bedrijven. U kunt er vanuit gaan dat uw zaken perfect worden geregeld en afgehandeld.

 • Bart Slikkerveer

  Monique Gelderblom is een gepassioneerde dienstverlener die op zorgvuldige wijze onderwerpen bespreekt die we als mensen, ook ik, vaak het liefste vooruit willen schuiven. Nuchter genoeg om te helpen de zaken goed te regelen, betrokken genoeg om me te helpen in het totale proces van overwegingen. Iemand die naast me staat om me ondersteunen, maar ook me kracht geeft om zelf beslissingen te nemen en zaken goed te regelen.

 • Petra Odenthal

  Mijn ervaring met Cretio is dat zij waar maken wat zij zeggen te doen. Het afwikkelen van een nalatenschap is inderdaad een grote zoektocht en het is prettig om de professionele en praktische steun van Cretio hierbij te krijgen!

 • Anneke Miedema

  Monique Avoocaat is gedreven en deskundig, en combineert op professionele wijze zakelijkheid met gevoel. In mijn optiek is juist deze mix in het werkveld van Monique van het grootste belang. Met gevoel voor de mens op gepaste wijze doortastend handelen. Prettig om van deze praktische steun en toeverlaat gebruik te kunnen maken!

 • Rob van Weeghel

  Monique heeft veel kennis van zaken en zorgt er altijd voor dat niets in de weg staat voor een succesvolle samenwerking. Cretio is een partij die te vertrouwen is.

 • Ingrid

  Monique A. heeft voor ons een levensdossier samengesteld. Vind het een zeer prettig idee, zeker omdat wij geen kinderen hebben, dat alles goed geregeld is voor eventuele vrienden/familie. Er zullen geen losse eindjes aan elkaar geknoopt hoeven te worden. Ook meteen een testament laten maken. Ieder jaar wordt het dossier bijgewerkt, Monique is empathisch, betrokken, enthousiast en heeft kennis van zaken. Ook over huidige verzekeringen kregen wij tips, waar wij nu al geld mee konden besparen. Als ons wat overkomt, laten we Cretio ook de afwikkeling regelen. Cretio geeft ons vertrouwen en een veilig gevoel en dat komt zeker door de deskundigheid van de mensen die er werken!

 • H. ter Heerdt

  Wij zijn heel erg geholpen met alle informatie en tips gegeven door Monique Avoocaat. Het was zeer verhelderend en we kregen duidelijke uitleg over hoe verder te handelen. Nogmaals onze dank.

 • Tony Buijs

  Monique is een gedreven professional met een uitstekende radar voor emoties en omstandigheden. Ze combineert haar vakkennis met een prettige en doordachte wijze van zaken doen. Belangrijke eigenschappen voor het werkgebied waarin zij actief is.

 • Maaike

  Toen - toch nog plotseling - onze vader overleed, kwam er enorm veel op ons af. Nog even afgezien van de emoties en het geregel die bij zo'n overlijden komen kijken, was er ook het probleem dat onze vader stevige schulden had en al een aantal jaar onder curatele stond. Hoe moesten wij als nabestaanden in vredesnaam met deze nalatenschap omgaan? Hoe moesten we onszelf beschermen? En voor welke beslissingen stonden we nu eigenlijk? De curator van onze vader gaf op geen enkele manier thuis, en toen kwamen we in contact met Monique Avoocaat. Zij kwam gelijk in actie. Stap voor stap heeft ze ons bij dit ingewikkelde en ook verdrietige proces begeleid. Daarbij had ze niet alleen onmiddellijk door hoe de situatie in elkaar stak, ook had ze oog voor de emotionele kant van de situatie en hielp ze ons steeds de juiste beslissingen nemen. Daarbij stond ze ons met raad en daad bij en behoedde ze ons voor fouten. Door haar niet aflatende inzet, haar grote deskundigheid en haar warme persoonlijkheid is ze voor ons van onschatbare waarde geweest.

   

 • Maite Nebot Sales

  Bij het overlijden van mijn vader is Monique Avoocaat van Cretio een enorme steun en hulp geweest in alle afhandelingen die bij het overlijden komen kijken. Haar doortastendheid en directe manier van aanpakken maakte alles een stuk eenvoudiger. In mijn geval was ook een deel van het vastgoed in het buitenland maar ook dat deel heeft ze zonder problemen voor ons opgelost en afgehandeld. Kort gezegd, hoewel de situatie zelf verdrietig was, heeft ze ons fantastisch geholpen en is ze een goede steun geweest.

  Bedankt Monique! Maite Nebot
 • P de Bente

  Kundige partij met veel aandacht voor persoonlijke situatie. Goed te woord gestaan.

 • Carla Maessen

  Monique Avoocaat onderscheidt zich doordat ze in haar werk volledig bezig is met de mens achter de mens. Daardoor heeft ze een mooie combinatie tussen warmte/betrokkenheid en de nodige zakelijkheid, zodat er gedaan wordt wat nodig is op een hele prettige wijze!