Zoeken
Sluit dit zoekvak.
06 – 361 802 68 c.diersmann@cretio.nl

Conny Diersmann

Soms zie je pas achteraf de route die geleid heeft naar het punt waar je nu staat. In mijn geval was het een burn-out die me tot volledige stilstand dwong.  Geen makkelijke tijd, wel een periode waarin ik goed naar mezelf moest kijken om te ontdekken hoe het zover had kunnen komen.

Het was schokkend te ontdekken hoe lang ik al té druk was geweest, té veel verantwoordelijkheden op me had genomen en vooral geneigd was de dingen alleen te willen oplossen. Soms kan dat misschien niet anders, maar meestal wel! Je moet het alleen durven zien: dat je anderen nodig hebt en dat anderen er ook voor je willen zijn. Leren voelen wat je nodig hebt en durven onderkennen wanneer hulp heel welkom zou zijn.

Ik realiseerde me gaandeweg dat ik, ook wat werk betreft, moest zoeken naar iets wat mij voldoening geeft en waar mijn hart ligt. Een geweldige vriend wees mij op het partnerschap bij Cretio. Ik wist meteen, dit is wat ik graag wil! Omdat ik het fijn vind als ik iemand kan helpen met het zoeken naar een nieuw perspectief en zelf heb ervaren wat het betekent als jou dat geboden wordt.

Ik onderschrijf dan ook volledig het prachtige credo: ‘dat je het alleen kunt, wil niet zeggen dat je het alleen móet.’ Ik loop daarom heel graag met u mee.

 

 

 

 

Terug naar alle partners