Zoeken
Sluit dit zoekvak.
06 – 125 116 43 j.nooren@cretio.nl

Jeanny Nooren

Toen onze kleindochter werd geboren, kreeg ik een moment van bezinning. Plotseling blijken andere zaken belangrijk. Na 12 jaar samen met mijn man het Thomashuis in Renkum (een wooninitiatief waar 9 mensen met een verstandelijke beperking wonen) met heel veel plezier geleid te hebben, was de tijd voor mij daar om het stokje over te dragen aan een ander ondernemerskoppel.

Ik had er nog niet over nagedacht wat mijn vervolgstap zou zijn. Maar dat ik mijn drive en energie wil inzetten voor een ander, dat wist ik wel. Ik wil er graag toe doen. Na eerst een tijd fanatiek gesolliciteerd te hebben, bemerkte ik dat het ondernemerschap mij beter past dan een baan in loondienst. Ik ben toen maar eerst even stil gaan staan, mijn netwerk gaan raadplegen en  een opleiding tot externe Vertrouwenspersoon gaan volgen. Vervolgens kwam ik via Scout (zij werven, selecteren en coachen ondernemers) in contact met Cretio. Daar werd ik meteen heel blij van.

En sindsdien doe ik wat mij enorme voldoening geeft: het in kaart brengen wat iemand belangrijk vindt, kijken naar wat mogelijk is, structureren wat niet (meer) zo duidelijk is, boven water krijgen wat iemands diepste wensen zijn en daadwerkelijk passende hulp bieden. Zo leuk om ieders levensverhaal te horen. Nog veel leuker om mee te mogen denken over en daarmee deel uit te maken van die leefwereld.

Terug naar alle partners