Zoeken
Sluit dit zoekvak.
06 – 835 250 53 m.gelderblom@cretio.nl

Monique Gelderblom

Na een jarenlange carrière in de financiële sector (bank en pensioenbeheer) begon ik me af te vragen waar ik mijn voldoening de komende tijd uit zou gaan halen. Mijn leven stond privé al op zijn kop dus waarom niet ook meteen eens kijken wat ik nu precies met mijn werk wilde?  De op handen zijnde reorganisatieronde bleek voor mij dé trigger om ontslag te nemen en zo ruimte te creëren voor een nieuwe stap.

Tja, en dan zit je ineens thuis. Hoe verder?
Eerst heb ik de tijd genomen om tot rust te komen en meer tijd met familie en vrienden door te brengen. Daarna ben ik gesprekken gaan voeren, heb ik workshops gevolgd en ben ik gaan zoeken naar mogelijkheden om zowel mijn hoofd (kennis), hart (gevoel) en energie in te zetten voor iets waarin ik geloof en waarmee ik ook een duidelijk toegevoegde waarde voor anderen zou kunnen hebben.

Ik kan met gepaste trots zeggen dat het me gelukt is. Sinds ik me heb verbonden aan Cretio ben ik wat ik altijd heb willen zijn: ‘regisseur’ van leven en nalatenschap. Ik wil met mijn kennis en ervaring ook anderen helpen hun route te (her)vinden, ook – of juist – als  die  vanwege meer of minder ingrijpende gebeurtenissen even minder helder is. Samen zoeken wat ervoor nodig is om weer zelf de eigen (levens)koers te bepalen.

Terug naar alle partners