Zoeken
Sluit dit zoekvak.
06 – 422 052 34 p.siermans@cretio.nl

Petra Siermans

Nooit saai! Deze uitspraak past wel bij mijn leven. In ieder geval heb ik genoeg ingrijpende uitdagingen geleefd: verlies, ontslag, scheiding…. vallen, opstaan en weer doorgaan. Tot het moment dat ik echt struikelde. Verdriet en rouw vielen mij zwaar. Het was tijd om met mijzelf aan de slag te gaan en onverwerkt verdriet een plaats te geven om dit met mij mee te mogen dragen in mijn leven.

 Ik stelde mijzelf de volgende vragen: Wat ga ik doen met al mijn kwaliteiten die ik heb en waar word ik nu blij van? Welke werkzaamheden geven mij energie? En welke niet? De eerlijke beantwoording gaf het inzicht dat ik niet langer door wilde gaan met de “harde” kant van mijn vakgebied, namelijk HR (Personeel en Organisatie). Het werd tijd om aandacht te besteden aan mijn “zachte” kant. Uit mijn aanvullende opleidingen (Mediation, Werkgelukdeskundige, Vertrouwenspersoon, Uitvaartondernemer) gecombineerd met mijn praktische en oplossingsgerichte persoonlijkheid blijkt dat ik energie krijg om mensen in lastige situaties te begeleiden.

 Daarom past Cretio mij, net zoals zo oordeel loos als mogelijk door het leven gaan. Waar nodig, sta ik de mens met alle respect bij. Dit doe ik door in de ander te investeren, deze écht te leren kennen en te weten wat voor hem/haar belangrijk is. Ik breng hiermee mijn eigen platina regel in de praktijk: behandel de ander zoals deze behandeld wilt worden.


Terug naar alle partners