Zoeken
Sluit dit zoekvak.
06 – 517 301 14 r.ten.brink@cretio.nl

Renée ten Brink

‘Mijn echtgenoot Leo en ik waren 28 jaar oud en hadden flink gespaard voor onze vakantie naar Curaçao waar we zo naar uitkeken.  Daar kwamen wij in contact met iemand die ons aanbood om zijn bedrijf over te nemen. Hoewel interessant, sloegen we het aanbod vriendelijk af. We hadden immers vakantie en bovendien:  we hadden het allebei prima naar de zin op ons werk.

Een paar maanden later kregen wij echter bijna tegelijkertijd te horen, dat we zouden worden overgeplaatst en wel naar verschillende landen. Geen leuk vooruitzicht voor een jong getrouwd stel.

Plotseling herinnerden wij ons het aanbod op Curaçao en na een telefoontje kregen we te horen dat het aanbod nog steeds stond. Natuurlijk moesten we wennen aan het idee om aan zo’n groot avontuur te beginnen, maar we beseften ook dat dit nieuwe perspectief ons meer mogelijkheden bood dan we in eerste instantie hadden gedacht.  Drie maanden laten vertrokken we met alleen een paar koffers naar Curaçao, waar wij 15 jaar lang zouden wonen en werken en ons gezin zouden vormen.  We zijn de persoon die ons dit ‘duwtje in de rug’ heeft gegeven nog steeds erkentelijk!

Ik realiseer me dat we destijds kennelijk op het juiste moment op de juiste plaats waren. Toch laat het voor mij ook zien hoeveel onverwachte wendingen het leven kan krijgen. Niet alleen negatief, ook positief.

Samenwerking
Voor Lavendel Uitvaartbegeleiding neem ik  contact op met nabestaanden, om hen bij te staan in de moeilijke tijd na een overlijden. Lees hier hoe ik met deze nazorg mensen een nieuwe perspectief kan bieden.

Evenement
Iedereen wordt ouder, we moeten langer thuis blijven wonen. Zelfredzaam zijn en de eigen regie houden zijn belangrijke pijlers om op te bouwen. 
Over deze onderwerpen organiseer ik op 15 mei 2019 met mijn collega Silvia van der Knaap een interactieve avond voor iedereen die zijn zaken goed wil regelen, zowel bij leven als na overlijden. Lees in de flyer  over deze avond en meld u aan bij r.ten.brink@cretio.nl

Terug naar alle partners