Zoeken
Sluit dit zoekvak.
06 – 221 223 74 y.swaak@cretio.nl

Yvonne Swaak

Het is 2015 en ik zit in een fase van mijn leven waarin ik me afvraag: is dit het nu? Wil ik de komende jaren dit werk blijven doen? En hoe ziet mijn toekomst eruit? In deze voor mij al verwarrende periode overleed mijn man. Ineens was de vader van onze 2 kinderen er niet meer. Het was of op dat moment het leven even stilstond.
Ja: even. Want tijd om zelf stil te staan is er niet: er moet heel veel geregeld worden dus er zit weinig anders op dan dóór gaan.
Heel cliché, maar het is waar: na een belangrijke of ingrijpende gebeurtenis kom je langzamerhand toch anders in het leven te staan. Eerst wil je dat alles blijft zoals het was maar uiteindelijk realiseer je je dat dat niet kan. Ik begon in te zien wat er voor mij werkelijk toe deed en dat ik keuzes had. Zo kreeg ik geleidelijk aan weer de regie over mijn leven.

Mijn achtergrond is die van financieel adviseur, maar ik ben me uiteindelijk gaan toeleggen op de rol van nalatenschapscoach omdat ik, met mijn levenservaring en de kennis die ik op financieel gebied heb, andere mensen kan helpen. Het was best een hele stap om vanuit het vertrouwde werk van koers te veranderen. Maar wie van koers verandert krijgt doorgaans ook een ander perspectief, een ander uitzicht.
Voor mij kwam dat andere uitzicht via Cretio. Toeval? Misschien, al ben ik geneigd te geloven dat toeval niet bestaat. Soms komen wegen samen omdat de basis voor de route er al lag.

Als Cretio Partner wil ik doen wat voor u en mij goed voelt. Laten we daarom sámen verkennen hoe we u een nieuw perspectief kunnen bieden.

Terug naar alle partners