Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Het kompas bij verlies

17Juni10:0012:00Het kompas bij verliesInloopcafé voor zaken die raken10:00 - 12:00(GMT+00:00) Van der Valk Boumanlaan 61, 3446 GG Woerden

Details

Op 17 juni organiseert HET KOMPAS BIJ VERLIES in samenwerking met Restaurant De Markies een inloopcafé. Alle betrokkenen komen uit Woerden of Harmelen en helpen bij het vormgeven van afscheid of bieden ondersteuning in de tijd daarna. Ieder van hen heeft een eigen specialisme of aandachtsgebied. Onder het genot van een kop koffie of thee – aangeboden door Restaurant De Markies – en omlijsting door sfeervolle achtergrondmuziek van Sofie de Bruijn, kunt u met hen in gesprek.

Renée ten Brink – Cretio (zakelijke nazorg)

Met kennis van zaken waar het juridische, fiscale, administratieve en emotionele kwesties betreft geeft Renée richtlijnen en brengt ze structuur aan na een ingrijpende gebeurtenis.

Wilma SeinenLeefgewoonten (sociale nazorg)

Bij het verlies van een dierbare komen allerlei emoties los. Wilma helpt je op weg als het lijkt alsof echt álles in je leven is veranderd en jouw omgeving niet bij machte is je te helpen.

Daniel Dijkgat – Troost Uitvaart (uitvaartbegeleiding)

Bij Troost houden we niet van standaard, omdat het simpelweg niet bij iedereen past. Bij Troost helpen we je om iemand te herdenken op de manier zoals hij of zij ook leefde.

Rineke van Heeringen – Parel Uitvaartbegeleiding (uitvaartbegeleiding)

De dood wordt steeds meer bespreekbaar. Rineke wil u graag helpen uw wensen kenbaar te maken. U mag altijd vrijblijvend een beroep op haar doen.

Baaike Brand – Ritueelbegeleider (spreker en ritueelbegeleider)

Als je het levensverhaal van iemand wil schrijven en uitspreken maar het lukt je niet, luistert Baaike naar jullie herinneringen, stelt vragen waar je zelf niet op was gekomen, schrijft het levensverhaal en spreekt het uit.

Restaurant De Markies (gastlocatie & afscheidslocatie)

Restaurant De Markies beschikt over besloten zalen welke zeer geschikt zijn voor een informeel samenzijn na het afscheid nemen van een dierbare of als plaatsvervanger van een aula.

Sofie de Bruijn – Singer-musician (zangeres)

De 14 jarige Sofie zingt covers van Adele, Maaike Ouboter, en Katie Melua. Ze speelt gitaar en piano en deed al succesvol aan een aantal talentenjachten mee.

Meer

Tijd

17 Juni 2017 10:00 - 12:00(GMT+00:00)

Locatie

Restaurant De Markies

Van der Valk Boumanlaan 61, 3446 GG Woerden

Other Events

Get Directions