Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lekker naar buiten!

In deze tijd zoeken we naar creatieve oplossingen om met de coronamaatregelen om te gaan Deze blog geeft een kijkje in mijn ervaringen om samen een werkbare oplossing te vinden.  

1. Geen stoelyoga door Corona

Sinds vorig jaar heb ik voor mijn cliënt ‘personal stoelyoga’ geregeld. Iedere 2 weken komt yoga lerares Nathalie van Roon (Miracle Yoga) thuis bij mevrouw. Niet alleen geniet zij er zichtbaar van, maar deze lessen dragen ook bij aan haar flexibiliteit, stabiliteit, balans en coördinatie en daardoor minder lichamelijke klachten. Mede hierdoor kan mijn cliënt zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen.

Echter, vanwege alle maatregelen rondom het Corona-virus hebben we de lessen moeten stopzetten. Maar ons bekroop wel het gevoel dat quarantaine leidt tot eenzaamheid en somberheid, waardoor de remedie zelfs erger wordt dan de kwaal…

2. Lekker naar buiten! 

Nathalie kwam met een prachtig idee: waarom niet de les plannen op een zonnige dag, zodat de les buiten kon worden gegeven? Zo gezegd zo gedaan: ik heb gezorgd dat mevrouw werd klaargezet in een tuinstoel buiten in de tuin en Nathalie kwam door de achterpoort naar binnen, zodat maximale afstand werd bewaard. Ze hebben er beiden van genoten!

Hopelijk blijft het nog lang mooi weer, zodat Nathalie kan blijven komen om stoel yoga te geven. Zelfs in tijden van Corona!

3. Wij helpen U graag!

Wilt u graag hulp bij het zoeken naar creatieve oplossingen en om uw specieke wensen mogelijk te maken. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een Cretio Partner in de buurt. We helpen u graag!