Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Persoonlijk contact in coronatijd

Na lange tijd alleen via beeldbellen contact te hebben gehad, waren de Cretio Partners voor het eerst weer persoonlijk bij elkaar voor een gezamenlijk overleg. Natuurlijk op gepaste afstand en met inachtneming van alle hygiënemaatregelen. Het was fijn om elkaar op deze manier weer te kunnen ontmoeten.

We zijn altijd gewend om volgens de Positieve Gezondheidsmethode aan onze klanten te vragen ‘hoe gaat het met u’. Dat hebben we nu toegepast op onszelf. Zo hebben we met elkaar van gedachten kunnen wisselen over waar we de afgelopen tijd tegen aan zijn gelopen en wat dit voor ons betekent, zowel privé als zakelijk.

Wij zijn altijd gewend om volgens de Positieve Gezondheidsmethode aan onze klanten te vragen ‘hoe gaat het met u’

En ook waar we de komende tijd kansen en mogelijkheden zien om met elkaar (en onze samenwerkende partners) onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen blijven zijn. Vanzelfsprekend rekening houdend met en inspelend op alle wisselende corona maatregelen.

Alhoewel beeldscherm contact een mooi alternatief is geeft een persoonlijk contact toch een extra dynamiek en dimensie. Al bij al een inspirerende en energie gevende dag.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u gerust contact op met een Cretio partner in de buurt. Wij helpen u graag.