Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Samenwerken biedt meer perspectief!

Ik word gebeld door een mevrouw die via een kennis over de dienstverlening van Cretio gehoord heeft.  Ze wil graag met mij in gesprek omdat het nu toch echt tijd wordt, zegt ze, om zaken goed te regelen. Ik maak een afspraak bij haar thuis. In onderling overleg gaat dit prima en houden we gepaste afstand. Ze vertelt me dat ze ziek is en niet weet hoe de ziekte zich gaat ontwikkelen.

Zoals velen heeft ze het regelen van zaken voor zich uitgeschoven. Maar nu voelt ze zich gedwongen om één en ander te bespreken en te regelen. Ze geeft aan nog veel zelf te kunnen, maar nu niet de puf heeft. En ze heeft graag iemand naast haar die haar op weg helpt om de zaken te gaan regelen die zij belangrijk vindt. Met een paar tips van mijn kant vult ze zelf haar eigen LevensDossier in via MijnLevensDossier.nl. Dit dossier geeft haar weer overzicht en ze kan haar wensen en belangrijke documenten vastleggen. Ze vindt het heel fijn dat ze het LevensDossier digitaal en veilig kan delen met haar zoon. Zo weet hij ook wat voor haar belangrijk is en wat haar wensen zijn indien er onverhoopt iets gebeurd.

        ”Dat u het alleen kúnt, wil niet zeggen dat u het ook alleen móet!”

Ik verwijs haar door naar de notaris, waar ik veel mee samenwerk, om haar testament en levenstestament te bespreken. Ook kijk ik naar haar verzekeringen. Ik merk dat mevrouw het belangrijk vindt om één contactpersoon te willen hebben voor al haar verzekeringen. Gelukkig hebben wij een professioneel netwerk van betrouwbare specialisten waaruit zij kon kiezen. Zo hebben we inmiddels een goede samenwerking met regionale netwerkpartner VDL Verzekeringen.

Hoe fijn is het dat we samen met ons netwerk echt iets voor onze cliënten kunnen betekenen. Daarom ons motto; dat u het alleen kúnt wil niet zeggen dat u het ook alleen móet. Wilt u het goed geregeld hebben of samenwerken met Cretio, neem gerust contact op met een Cretio Partner uit uw regio.