Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Van harte, pgb en Per Saldo!

Met de tekst Geef het pgb weer glans vraagt Per Saldo aandacht voor het 25-jarig bestaan van pgb en hun eigen organisatie. Cretio feliciteert pgb en Per Saldo met dit jubileum! Wij onderschrijven van harte het belang van de organisatie Per Saldo (deze belangenvereniging komt op voor de Budgethouders) en we zijn dan ook van mening dat ‘zorg ontvangen via pgb de belangrijkste erkenning van eigen regie is’. 

Een pgb aanvragen en beheren is niet eenvoudig. Bent u wel in staat om het allemaal zelf te organiseren en Budgethouder te zijn? En wat als u dat niet zelf kunt? Kent u dan iemand uit eigen omgeving die uw Gewaarborgde Hulp kan zijn? De Regionale Cretio Partners  kunnen het aanvragen en beheren van het pgb voor u organiseren en de Gewaarborgde Hulp op praktische en professionele wijze bijstaan.

        ”pgb is de belangrijkste erkenning van eigen regie!”

Alle actualiteiten en ontwikkelingen rond het pgb leest u in deze jubileumeditie Nieuwsbrief van Per Saldo. Hierin staat o.a. de felicitatie van Erica Terpstra: ‘Elke verbetering aan het systeem is welkom en nodig. Maar voor mij staat een ding vast: het pgb mag NOOIT afgeschaft worden! Laten we daarom het 25-jarig bestaan vieren en daarna met nieuwe vitaliteit verder gaan. Ik knok met jullie mee. Budgethouders, Per Saldo en alle – vroegere – medewerkers: jullie hebben al die jaren heel belangrijk werk gedaan. Veel succes!’

Wist u dat bepaalde werkzaamheden van Cretio uit pgb bekostigd kunnen worden? Informeer naar de mogelijkheden en kijk vooral wat bij ù past.