Zoek
Sluit dit zoekvak.

085 – 06 554 26
s.van.der.knaap@cretio.nl

Silvia van der Knaap

Op de lijst van ingrijpende ‘life events’ staat de geboorte van een kind terecht op een hoge plaats.  Voor ons was het dan ook een dubbel bijzonder moment toen onze tweeling het licht zag!
Er veranderde veel daardoor, ook in mezelf.  Terug op mijn werk merkte ik dat ik niet meer de motivatie kon opbrengen om met hetzelfde enthousiasme en plezier mijn taken en verantwoordelijkheden op te pakken. Ik had meer ruimte nodig.

Een oude wens om mijn eigen onderneming op te zetten kwam weer naar boven. Al vanaf mijn 25e had ik daarover gedroomd, maar zag vooral veel beren op de weg.

Toen ik op een dag mijn kroost bekeek schoot het door me heen: we dachten ook dat deze kinderen er nooit zouden kunnen zijn, want dat was ons verteld. Maar omdat we ons er niet bij neerlegden en onze kans durfden te grijpen, zijn we inmiddels drie mooie kinderen rijker.  Toen nam ik mijn besluit. Niet langer uitstellen en dromen, maar gewoon gaan doen.

Inmiddels maak ik, met mijn eigen onderneming, deel uit van Cretio. Dat geeft me zoveel plezier en energie! En die geef ik weer door aan mijn gezin. Durf te denken in nieuwe kansen, met of zonder hulp. Soms ligt het voor het grijpen, maar moet iemand je even helpen om het te zien of de stap te zetten.

 

Terug naar alle partners