Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Over Cretio

Cretio is in 2011 opgericht als professionele netwerkorganisatie voor de particuliere markt. Onder het motto ‘Cretio biedt u een nieuw perspectief ‘  levert Cretio een waardevolle bijdrage aan de “kwaliteit van leven” voor haar klanten. Zij biedt regionaal door heel Nederland een uitgebreid dienstverleningspakket aan.

In lijn met de ambitie om de komende jaren verder te groeien tot 50 Regionale Cretio Partners / Franchise Ondernemers en in te spelen op de toenemende vraag uit de markt is Cretio voor diverse regio’s op zoek naar:

Cretio Partners - Franchise Ondernemers (M/V)

Het eerstvolgende Cretio Event is gepland op:

September

21SeptemberHele dagWERELD ALZHEIMERDAG(Hele dag: Zaterdag)(GMT+00:00)

Oktober

04OktoberHele dagNATIONALE OUDERENDAG(Hele dag: Vrijdag)(GMT+00:00)

05Oktober12:0016:00DAG VAN DE WILSVERKLARING12:00 - 16:00(GMT+00:00)

November

10NovemberHele dagDAG VAN DE MANTELZORG(Hele dag: Zondag)(GMT+00:00)

Werkzaamheden

Als Regionale Cretio Partner ondersteun je mensen bij de optimalisering van de kwaliteit van hun leven in de rol van vertrouwenspersoon. Je staat klanten praktisch en emotioneel bij in hun zelfregie, o.a. door:

 • het helpen opstellen van een persoonlijk LevensDossier (methodiek ter inventarisatie van bezittingen en wensen);
 • het inventariseren van de zorgbehoefte van de klant en/of diens mantelzorger;
 • hulp te bieden bij aanvragen in het kader van Wmo en WLZ (PGB);
 • te fungeren als coördinator en intermediair tussen klant en betrokken organisaties/instanties/instellingen in de zorg;
 • op te treden als mediator, mentor, gevolmachtigde, (levens-) executeur, bewindvoerder of vereffenaar;
 • het begeleiden en coachen van klanten bij levensveranderende emotionele situaties;
 • te functioneren als wegwijzer bij financiële, juridische en fiscale kwesties;
 • het coördineren en inzetten van de sociale omgeving voor het welzijn van de klant;
 • het begeleiden bij en voeren van administratieve werkzaamheden;
 • het verbinden, inzetten en coördineren van verschillende netwerken c.q professionals;
 • de regievoering tijdens het gehele proces van levensplanning en afwikkeling van nalatenschappen.

Afhankelijk van de situatie waarin de klant zich bevindt worden deze werkzaamheden enkel of in combinatie uitgevoerd.

Cretio onderschrijft de beweging ‘Positieve Gezondheid’ – opgericht door Machteld Huber en heeft zich aangesloten bij dit netwerk.

Je bent 100% zelfstandig ondernemer en volledig verantwoordelijk voor de ontwikkeling van jouw eigen praktijk. In je eigen regio breng je het relevante professionele netwerk in kaart en ga je zelf op pad om opdrachten te verwerven. Je deelt jouw eigen werktijd in en hebt binnen de kwaliteitsstandaard van het Cretio concept veel vrijheid in jouw bedrijfsvoering. Het is wenselijk dat je meerdere jaren werkervaring hebt, bij voorkeur in de zorg of sociaal maatschappelijke dienstverlening en/of hospitality sector. Je beschikt over ruime levenservaring, het vermogen om door te zetten, staat met twee benen op de grond en stelt je altijd eerlijk en open op. Daarnaast ben je ondernemend, zelfkritisch en risicobewust. Je ziet vrijheid in functioneren als groot goed en ervaart delen als vermenigvuldigen. En niet in de laatste plaats heb je een goed gevoel voor humor. Eigen financiële inbreng en voldoende middelen voor de eerste aanloopperiode vormen voor jou geen bezwaar.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging omdat:

 • je vooral betekenisvol wilt zijn door middel van zingevende werkzaamheden
 • je gedreven bent om een eigen succesvolle vestiging op te bouwen
 • je wel zelfstandig, in vrijheid, maar niet alleen wilt werken
 • je zelf invloed wilt hebben op de hoogte van je inkomen
 • je eigen onderneming wilt uitbreiden met aanvullende diensten
 • je gewoon op zoek bent naar een uitdaging met nieuw perspectief

Is bovenstaande herkenbaar voor je of ken je mogelijke kandidaten?

Dan kun jij je laten  inspireren, enthousiasmeren en informeren over deze unieke vorm van dienstverlening van Cretio locatie te Heeswijk-Dinther op zaterdagochtend 9 september 2023. Maak door middel van presentaties kennis met o.a. de oprichter, huidige Regionale Cretio Partners, franchiseconstructie en het totale Cretio-concept. Zie voor meer informatie en het programma in de evenementenkalender onder het event: Kennismakingsbijeenkomst Regionale Cretio Partner.   Je kunt je aanmelden via onderstaande knop.

Samen met SCOUT:

Met trots presenteren wij onze samenwerking met Scout, onze partner voor werving en selectie van talent voor onze bloeiende franchiseformule. Binnen dit dynamische proces neemt Ineke van Rooij de rol van Recruitmentadviseur op zich voor Cretio. 

Met haar achtergrond als ondernemer in de uitzendbranche en uitgebreide ervaring in het werven en selecteren van talentvolle franchiseondernemers is zij de gedreven professional die op zoek gaat naar de perfecte match tussen individu en organisatie.

Bij Cretio zijn wij ervan overtuigd dat de juiste combinatie van vaardigheden, gedrag, passie en ambitie de sleutel vormt tot een succesvolle samenwerking. Met Ineke aan onze zijde gaan wij op zoek naar de juiste persoon die perfect past binnen onze organisatie en cultuur.

Samen hebben wij een ambitieus groeiplan en een duidelijke visie om deze formule met persoonlijke aanpak in heel Nederland te verspreiden. Wij streven ernaar om deze unieke mogelijkheid breed beschikbaar te stellen, zodat meer mensen kunnen profiteren van de expertise en begeleiding van Cretio.

Als deze geweldige kans jou aanspreekt, download het uitgebreide profiel en aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met Ineke. Zij staat klaar om je alles te vertellen wat je wilt weten. Pak de telefoon en bel naar 06 – 489 702 72 of stuur een e-mail naar i.vanrooij@scoutgroep.nl o.v.v. Cretio RCP. Kijk voor meer informatie ook op hun site: https://www.scoutgroep.nl/franchise-formule-cretio