Zoeken
Sluit dit zoekvak.
06 – 417 653 04 a.lagendijk@cretio.nl

Alexandra Lagendijk

‘Ik kan het wel zelf’ dacht ik altijd. Na de scheiding te zijn achtergebleven met twee kleintjes had ik immers weer een goed bestaan opgebouwd. Met familie, vrienden, werk en een nieuwe liefde.

Mijn werk in management support hield de boel op de rit, maar het bleef knagen: ik wil graag mensen persoonlijk helpen! Een carrière switch kwam er niet van, want er was al genoeg dat me opslokte: zorg voor de kinderen, een schuld wegwerken, mijn broer die een herseninfarct kreeg, ouders die hulpbehoevend werden en het einde van m’n relatie. Dus ik bleef dapper doorgaan en kwam in een burn-out terecht. Opeens lag alles stil. Ik bleek jarenlang in de overlevingsstand te hebben gestaan. En nu wist ik het niet meer.

Gelukkig ben ik eruit gekomen. Het was een hobbelige, eenzame weg. Hierdoor weet ik hoe lastig het is om orde op zaken te stellen als je in een moeilijke situatie zit. Om de weg te vinden naar verschillende instanties en oplossingen. Maar vooral in je eigen leven. Hoe nu verder?

Mijn life coach hielp me de stap te zetten naar werk waarin ik echt iets kan betekenen voor anderen. Nu sta ik mensen bij tijdens een ingrijpende periode in hun leven. Door overzicht, hulp en rust te creëren en te denken in mogelijkheden voor hen. Ik vind het heel fijn dat ik er kan zijn als iemand dat hard nodig heeft. Om zo weer een nieuw perspectief voor de toekomst te bieden. Hoe mooi is dat!

Terug naar alle partners