Zoeken
Sluit dit zoekvak.
06 – 263 066 60 e.de.jong@cretio.nl

Erika de Jong

Jarenlang heb ik met veel plezier en energie in de verzekeringswereld gewerkt. Totdat ik door ziekte gedwongen werd een stapje terug te doen. Mede door veranderingen binnen de organisatie waarvoor ik werkte kon ik uiteindelijk toch geen voldoening meer vinden in mijn werk. En zonder die ‘olie’, begint je eigen motor te pruttelen. Ik voelde dat het tijd was om te stoppen.

Ik heb de tijd genomen om te kijken waar ik weer nieuwe energie uit zou kunnen halen en ook wat er nou precies voor zorgt dat ik voldoening ervaar in mijn werk. Ik merkte dat ik meer maatschappelijk betrokken wilde zijn. Daarbij zou ik het liefste als zelfstandig ondernemer werken. Ik kom uit een ondernemersgezin en dat is iets wat altijd heeft ‘gekriebeld’.

Niet helemaal toevallig kwam Cretio bij mij in beeld en dat bleek precies te zijn waar alles wat ik graag wil en belangrijk vind bij elkaar komt. Mensen terzijde staan in een periode in hun leven waarin zij dit nodig hebben. Praktische hulp bieden en zaken regelen. Mijn kennis en ervaring daarvoor inzetten. Zelfstandig werken, maar wel met een fijne groep collega’s waarop ik kan terugvallen.

‘Verzekeren’ houdt meestal in: je indekken tegen risico’s. Samen met de andere partners sta ik klaar om samen met u te kijken hoe ik ook houvast kan bieden bij de ‘onzekerheden’ in uw leven en – als het even kan – in nauwe samenwerking een nieuw perspectief kan creëren.

Terug naar alle partners