Zoeken
Sluit dit zoekvak.
06 – 302 665 84 m.avoocaat@cretio.nl

Monique Avoocaat

Voor mij is vooral het overlijden van mijn ouders van grote betekenis geweest en daarmee ook de verantwoordelijkheid die ik had voor de afwikkeling van hun nalatenschap, een taak die ik zeer serieus nam. Ik merkte toen dat ik de dubbelrol van zorgvuldige, praktische regelaar en dochter-in-de-rouw heel ingewikkeld vond. Dat had ik van te voren nooit bedacht. Ook niet de hoeveelheid tijd die het in beslag nam, naast mijn baan en het draaiende houden van mijn eigen gezin.

Puur omdat ik me later realiseerde hoe fijn het was geweest als iemand mij praktisch had kunnen bijstaan in deze hectische periode of die mijn ouders bij leven nog had kunnen helpen bij het tijdig regelen van hun zaken, wilde ik op dit gebied iets kunnen betekenen voor anderen. En dat is gelukt,  want uit die ervaring is de landelijke netwerkorganisatie Cretio voortgekomen. Samen met andere betrokken Regionale Cretio Partners bieden wij onze klanten een nieuw perspectief en dragen daarmee bij aan hun kwaliteit van leven. Mooi!

Belangrijk ook was de coach, die me door mijn burn-out periode heen heeft geholpen. Ik heb toen letterlijk ervaren hoe fijn het is jezelf en je leven eens vanuit een nieuw perspectief te bekijken. Ik heb toen geleerd op een gezonde en positieve manier weer in beweging te kunnen komen. Daarom leef en onderneem ik sindsdien vanuit mijn hart.

Terug naar alle partners