Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Thema-avond: "Heeft u het goed geregeld?"

05Februari19:3021:30Thema-avond: "Heeft u het goed geregeld?"19:30 - 21:30(GMT+00:00) Wilhelminastraat 2, Berkel en Rodenrijs

Details

Een laagdrempelige thema-avond hoe de zaken rondom het levenseinde goed te regelen! Weten u en uw familie wat u wel of zeker niet wilt bij uw uitvaart? Of als u ernstig ziek wordt? Wat wilt u dat er gebeurt met uw boekenverzameling? En hoe zit het met zaken als erfrecht en erfbelasting?

Een pittig onderwerp, maar wel goed om daar nu al over na te denken. Deze en andere vragen komen aan de orde op de gratis thema-avond “Heeft u het goed geregeld?” Op maandag 5 februari in zalencentrum Rehoboth-Hart van Berkel. Deze avond wordt georganiseerd door:

LevensDossier en afwikkeling nalatenschap – Silvia van der Knaap | Cretio
Hoe houdt u zelf de regie? Ik geef u tips en uitleg om uw dierbaren zo veel mogelijk te ontzorgen bij ziekte en overlijden. Wat kunt u in een LevensDossier vastleggen, wat moeten uw nabestaanden afwikkelen maar ook, hoe wilt u dat?

Erven en (levens-) testament – Janny Teensma | Oostland Notaris
Wat regelt de wet voor u en uw overlijden en wat moet uzelf nog regelen in een testament? Hoe kunt u er voor zorgen dat uw nabestaanden zo weinig mogelijk erfbelasting hoeven te betalen?
Een levenstestament: Wat is dat eigenlijk en wat legt u daarin vast. Ik vertel u er graag meer over.

Het laatste afscheid – Yvette van Dorp | Monuta Puravida
Een afscheid is tegenwoordig steeds persoonlijker. Ik geef u graag ideeën over wat er mogelijk is. Ook vertel ik u hoe u uw uitvaartwensen kunt vastleggen in het Uitvaartwensen boekje zodat uw nabestaanden niet met vragen achterblijven. Het leven als uitgangspunt voor het afscheid, dat maakt een afscheid persoonlijk.

 

U kunt zich vooraf aanmelden bij Silvia van der Knaap van Cretio via:  s.van.der.knaap@cretio.nl of 06-25 114 241 (vrije inloop ook mogelijk). Toegang: Gratis.

Inloop en ontvangst vanaf 19.30 uur met koffie en thee. Het programma start 20.00 uur en eindigt ongeveer 21.30 uur.

Meer

Tijd

5 Februari 2018 19:30 - 21:30(GMT+00:00)

Get Directions