Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Zorg voor ouderen op afstand!

 

Als je ouders zorg nodig hebben, wil je er altijd voor ze zijn. Maar vooral in deze corona tijd is dit vaak niet mogelijk. Je hebt immers de coronamaatregelen, je werk, de kinderen, het huishouden, etc. Maar zorg bieden op afstand kan! 

1. Blijf constant in contact!

Het speciaal voor zorgbehoevende ouderen ontwikkelde ZorgScherm van Memory Lane biedt een oplossing. Bij het ontwerp is er rekening mee gehouden dat ouderen vaak weining kennis van technologie hebben. Het scherm ziet er uit ale een mooie fotolijst en het werkt bovendien volledig inituïtief – ook voor ouderen. Met één of twee klikken zijn alle functies te bedienen en er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van grote iconen en foto’s.

Het ZorgScherm maakt het mogelijk continue contact te houden met je ouders, ook als je er fysiek niet kunt zijn. Alle functies zijn op afstand via de app op je mobiel te bedienen en in te stellen. Zijn er meerdere mantelzorgers? Dan is het ZorgScherm een handig communicatiecentrum.

Zo kun je altijd en overal zorg verlenen. Ook als je niet fysiek aanwezig kunt zijn.

2. De mogelijkheden van het ZorgScherm 

Het Memory Lane ZorgScherm heeft verschillende functies:

  • Zo kan er met één klik worden gebeld met beeld zonder dat er nummers onthouden hoeven te worden.
  • Met de ‘hulp’ app kan er met één klik contact worden gemaakt met de hulpverlener.
  • De ‘agenda’ biedt een geheugensteuntjes om medicijnen in te nemen en dokters afspraken niet te vergeten.
  • Met de ‘bewegen’ app kunnen verschillende bewegingsprogramma’s worden opgeroepen en aangepast aan de eigen situatie.
  • Het is mogelijk om foto’s te zien en te versturen.
  • Er kunnen verschillende oude muziek en TV programma’s  worden bekeken.

3. Wij helpen U graag!

Wellicht is dit iets voor onze cliënten. Home Instead wil gerichte en snelle hulp bieden en heeft daarom voor al hun cliënten een Memory Lane aangeschaft.

Wilt u graag hulp bij het aanschaffen en installeren van een Memory Lans en/of zoeken van creatieve oplossingen voor uw speciale situatie. Neem dan contact op met een Cretio Partner in de buurt. We helpen u graag!